Tilbage til toppen

Persondatabeskyttelsespolitik

Personlig information. Som sådan skal de beskyttes med den største omhu.

Privatliv er en grundlæggende rettighed og en af Justiscalls kerneværdier.

Justiscall forpligter sig til at overholde franske og europæiske regler om beskyttelse af personoplysninger, især den generelle databeskyttelsesforordning (EU) af 27. april 2016 (“GDPR”) og databeskyttelsesloven af 6. januar 1978 Modifiee ("LIL").

Vi samarbejder med de myndigheder, der er ansvarlige for databeskyttelse, på europæisk plan og for hvert land, hvor vi er etableret, med de offentlige aktører, der er ansvarlige for organiseringen af retssystemet, samt med alle repræsentanter for kunderne, juridiske fagfolk , for at sikre, at vi overholder alle vores juridiske forpligtelser med hensyn til beskyttelse af personoplysninger.

Justiscall har et team dedikeret til beskyttelse af personlige data, herunder især en databeskyttelsesansvarlig erklæret til CNIL, et sikkerhedsteam, et juridisk team og ingeniører specialiseret i databeskyttelse.

Personoplysningerne for kunder, der bruger Justiscalls tjenester, hostes af en fysisk infrastrukturvært og outsourcer, som har modtaget certificering.fikation SSL

 

For mere information om de forpligtelser, som Justiscall har afgivet for at beskytte sine brugeres personlige data, kan du konsultere vores databeskyttelsescharter for kunder samt det, der er beregnet til  juridiske fagfolk.

 

DEFINITIONER

De termer, der bruges i denne persondatapolitik (herefter "Politik") med store bogstaver er blevet defineret.

FORMÅLET MED DENNE POLITIK

Gennem denne politik informerer Justiscall brugere om, hvordan Justiscall og juridiske aktører behandler deres personoplysninger.

Det gælder for alle brugere af Justiscall-platformen.

 

OPRINDELSE AF PERSONDATA

Brugere informeres om de formål, hvortil deres personlige data indsamles via (i) oplysningerne nævnt i de forskellige online dataindsamlingsformularer; (ii) Cookies-politikken og (iii) denne persondatabeskyttelsespolitik.

  1. Personlige data indsamlet fra brugeren

Alle personlige data vedrørende brugere og/eller deres pårørende indsamles fra dem af (i) Justiscall, når de opretter deres brugerkonti eller via de formularer eller andre dokumenter, de udfylder som en del af brugen af tjenesterne; eller af (ii) juridiske aktører, Justiscall-abonnenter, når de laver aftaler online og mere generelt i forbindelse med enhver konsultation eller opfølgning af klienten.

  1. De personlige data, som Justiscall automatisk indsamler, når brugen af Tjenesterne

Justiscall indsamler automatisk, især ved at bruge cookies, personlige data under brugernes brug af tjenesterne.

IDENTITET AF BEHANDLINGSANSVARLIG

Den dataansvarlige er i GDPR's forstand den person, der bestemmer midlerne og fibehandlingsegenskaber. Databehandler er en person, der behandler personoplysninger på vegne af den dataansvarlige. Han handler under den dataansvarliges myndighed og efter dennes instruktioner.

 

Afhængigt af de personoplysninger, der behandles, kan Justiscall fungere som dataansvarlig eller databehandler på vegne af JUSTISCALL Actors.

Justiscall er Dataansvarlig Personlige data om brugere indsamlet som en del af oprettelsen og administrationen af brugerkontoen, deres browsing på webstedet og deres brug af Justiscall-platformen.

Det Skuespillere , Abonnenter på Tjenesterne, er Ledere  Personlige data indsamlet som led i enhver konsultation eller opfølgning af kunden. Justiscall fungerer derefter som underleverandør.

Uanset om det er en dataansvarlig eller en underleverandør, træffer Justiscall passende foranstaltninger for at sikre beskyttelsen og fortroligheden af de personoplysninger, som den opbevarer eller behandler i overensstemmelse med bestemmelserne i GDPR og national lovgivning.

FORMÅL OG BEHANDLING AF INDSAMLEDE PERSONOPLYSNINGER

  1. Nødvendigheden af indsamling

Når brugeren bruger platformen, kommunikerer brugeren til Justiscall visse personlige data, der er nødvendige for leveringen af den anmodede tjeneste. Hvis brugeren ikke ønsker at give de oplysninger, han anmoder om, eller modsætter sig deres brug af Justiscall, kan brugeren muligvis ikke få adgang til visse dele af webstedet eller tjenesterne, og at Justiscall kan være umuligt at besvare hans anmodning .

  1. Opbevaringsperioder

Alle indsamlede Personoplysninger behandles og opbevares i en begrænset periode afhængigt af formålet med behandlingen og den lovgivning, der gælder for Tjenesterne.

Justiscall bestemmer opbevaringsperioderne for personoplysninger udelukkende i sin egenskab af dataansvarlig. I forbindelse med den behandling, der udføres som underleverandør, handler Justiscall udelukkende efter instruktioner fra de dataansvarlige og bestemmer ikke selv opbevaringsperioden for personoplysningerne.

For ethvert spørgsmål eller afklaring om opbevaringsperioden for personoplysninger, som Justiscall kun er databehandler for, anbefaler vi, at du kontakter den dataansvarlige direkte.

Ved afslutningen af opbevaringsperioderne slettes eller anonymiseres Brugernes Personoplysninger permanent.

I betragtning af de juridiske forpligtelser ved lovlig arkivering vil dataene sandsynligvis opbevare brugernes personlige data i en periode på et år på deres egne værktøjer.

  1. Beskrivelse af mapper
  • Liste over hvilke Justiscall fungerer som Manager.

Hvorfor bruges persondata?

Hvilke personlige data bruges?

På hvilket retsgrundlag behandles personoplysninger?

Hvor længe opbevares personlige data?

 

 

 

3 år fra sidste aftale foretaget i tilfælde af inaktivitet af Brugerkontoen

Justiscall User Account Management:

–  oprettelse og administration af brugerkontoen;

–  visualisering og styring af brugerens plejeforløb (udnævnelse foretaget direkte på webstedet og informeret af de juridiske aktører via deres dagsorden);

–  kontakt med advokater

For hver bruger samt, hvor det er relevant, for hver pårørende, som en bruger laver en aftale for via sin brugerkonto:

– Efternavn (og fødselsnavn), Fornavn,

– Adgangskode (krypteret),

- Email adresse,

- Telefon nummer,

– Kontodata: dato og tidspunkt for oprettelse og sletning af kontoen.

Nødvendigt for udførelsen af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller for udførelsen af prækontraktuelle foranstaltninger, der er truffet på sidstnævntes anmodning (accept af brugsbetingelserne)

HVOR

indtil brugeren anmoder om sletning.

I tilfælde af profiler oprettet på vegne af pårørende, når sidstnævnte er knyttet til flere brugerkonti, vil sletningen af en brugerkonto ikke resultere i sletning af den pårørende profil fra de andre brugerkonti, som den er knyttet til.

 

 

 

 

Indtil brugeren sletter dokumentet eller sin Justiscall-konto.

Administration og deling af brugere af deres dokumenter og deres pårørendes dokumenter

– Efternavn (og fødselsnavn), fornavn;

– Historik om udnævnelser;

– Dokumenter, der deles af brugeren.

Alle dokumenter, der gemmes og udveksles via webstedet, vil blive krypteret og utilgængelige for Justiscall.

Nødvendigt for udførelsen af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller for udførelsen af prækontraktuelle foranstaltninger, der er truffet på sidstnævntes anmodning (accept af brugsbetingelserne)

For at sikre sig mod enhver uønsket sletning og relaterede retssager kan Justiscall opbevare det slettede dokument i syv (7) dage fra anmodningen om sletning.

Efter denne periode vil dokumentet blive definitivt slettet.

Tilvejebringelse af offentlig juridisk information tilgængelig på Justiscall

– Efternavn (og fødselsnavn), Fornavn,

- Email adresse

- Telefon nummer

- Køn

- Land By

- Fødselsdato

– Elektronisk identifikationscertifikat (Token ID)

– Navn, e-mailadresse, telefonnummer, køn, fødselsdato, land/by for pårørende

 

 

– Information tilgængelig på Justiscall

 

Indtil tilbagetrækning pr

– Deling af anbefalinger fra offentlige juridiske kampagner fra anerkendte kilder

Samtykke

brugeren med dennes samtykke

 

 

Ifølge undersøgelserne:

 

 

Udførelse af undersøgelser valgfri

- Efternavn,

- Fornavn,

 

Svarene på

– om Justiscalls tjenester og deres mulige udviklinger,

- Alder,

- Køn,

- Telefon nummer

 

spørgeskemaer opbevares i 2 uger fra afsendelse

– indsamling af vidnesbyrd fra brugere om sektoren og deres support,

og post,

- Professionel aktivitet,

- Familiesituation,

– Forskellige spørgsmål om rets- eller regnskabssektoren

Samtykke

hos Justiscall.

Ved udgangen af denne periode anonymiseres personoplysningerne.

– analyse af brugertilfredshedsgraden mv.

, satsen

af tilfredshed med

 

 

 

Service mv.

 

 

Tilvejebringelse af oplysninger til brugere vedrørende administrationen af deres brugerkonto

– Efternavn (og fødselsnavn), Fornavn,

- Email adresse

- Telefon nummer

- Land By

– Navn, e-mailadresse, telefonnummer, land/by for pårørende

 

Indtil brugeren sletter sin Justiscall-konto

– Information og rådgivning vedrørende brugen af Justiscall-tjenesterne (velkomstbesked, nye funktioner, opgraderinger osv.)

Berettiget interesse

HVOR

Indtil man er imod.

Brug af applikationer og enheder (browsing på webstedet og brug af Justiscall-platformen)

– Data til forbindelse og brug af platformen (dato og tidspunkt for besøg på webstedet eller brug af tjenesten, sessions-id),

– Computerudstyr til navigation,

- IP-adresse.

Justiscalls legitime interesse

For tilslutningslogs: 6 måneder fra sidste aftalte aftale.

For IP-adressen: 1 år fra registreringsdagen.

 

Drift af Telekonsultationstjenesten

– Oplysninger om varigheden af videokonsultationen, afholdelsen af videokonsultationen,

– kvaliteten af video og lyd med det formål at forbedre telekonsultationstjenesten;

– Feedback fra brugere på Telekonsultationstjenesten

Nødvendigt for udførelsen af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller for udførelsen af prækontraktuelle foranstaltninger, der er truffet på sidstnævntes anmodning (accept af brugsbetingelserne)

5 år fra Telekonsultationen

Brugerfeedback på Telekonsultationstjenesten slettes automatisk efter 90 dage.

Forebyggelse og bekæmpelse af computersvindel (spamming, hacking osv.)

– Forbindelses- og brugsdata for webstedet eller Justiscall-platformen,

– Computerudstyr til navigation,

- IP-adresse.

Justiscalls legitime interesse

For tilslutningslogs: 6 måneder fra sidste aftalte aftale

For IP-adressen: 1 år fra dens registrering

Ydelse af support til brugeren

- Efternavn fornavn,

- Email adresse,

– Indholdet af anmodningen,

– Identitetsdokument (når nødvendigt)

– Aftalehistorik (når det er nødvendigt)

– I sjældne tilfælde kan Justiscall midlertidigt få adgang til den juridiske persons personoplysninger for at løse det rapporterede problem, med tilladelse og under opsyn af patienten.

Nødvendigt for udførelsen af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller for udførelsen af prækontraktuelle foranstaltninger, der er truffet på sidstnævntes anmodning (accept af brugsbetingelserne)

5 år fra ansøgning

Identitetsdokument: opbevares kun i den tid, der er nødvendig for at bekræfte identiteten.

 

- Efternavn fornavn,

- Email adresse,

– Indholdet af anmodningen,

– Identitetsdokument (når nødvendigt).

 

5 år fra ansøgning

Klager og juridiske anmodninger

Lovlig forpligtelse

Identitetsdokument: opbevares kun i den tid, der er nødvendig for at bekræfte identiteten.

  • Liste, for hvilken Justiscall fungerer som underleverandør

Hvorfor bruges persondata?

Hvilke personlige data bruges?

Levering af en online dagbog og aftaleservice

Ledelse af aftaler på vegne af brugeren eller pårørende, håndtering af aftaler af juridiske aktører via deres dagsorden, organisation af firmaet eller juridisk virksomhed mv.

– Efternavn, Fornavn, Fødselsnavn

- Fødselsdato,

- Fødselssted

- Mobiltelefon

– Fast telefon

- Email adresse

– Postadresse (ved hjemmebesøg)

- Køn,

– Årsag til udnævnelsen til den professionelle, praktiserende læges speciale, dato for udnævnelsen, hyppighed af udnævnelser, sted for udnævnelsen;

– Aftalestatus (kommende, tidligere, aflyst, bekræftet);

– Aftale-id

- Kunde ID

Levering af en telekonsultationstjeneste

Ledelse af telekonsultationer af brugere og deres pårørende

- Efternavn fornavn,

- Fødselsdato,

- Køn,

– Historie om telekonsultationsaftaler

– NIR

Betaling for Telekonsultationstjenesten

Telekonsultation betalingsstyring

– Bankoplysninger (til Telekonsultationstjenesten).

– Dato og tidspunkt for transaktionen, faktureret beløb, anvendte betalingsmidler.

Administration af kundeplejerejser

Kundeopfølgning, Henvisning af kunder til andre platformsprofessionelle. Sikre god kundepleje

- Efternavn fornavn,

- Fødselsdato,

- Køn

- Aftalehistorik,

- Aftale Information

– Notater om udnævnelsen

Skuespillerens deling af dokumenter.

– Efternavn (og fødselsnavn), fornavn;

– Historik om udnævnelser;

– Dokumenter delt af skuespilleren

 

Juridiske aktørers deling af dokumenter med deres klienter, overførsel af dokumenter: ordrer, gebyrer osv.

 

Kundeklager og juridiske anmodninger Håndtering af juridiske aktører af kunders juridiske anmodninger vedrørende persondata

personale, som de juridiske aktører er ansvarlige for

- Efternavn fornavn,

- Email adresse,

– Indholdet af anmodningen,

– Identitetsdokument (når nødvendigt).

Gennemførelse af valgfri undersøgelser på vegne af den dataansvarlige (om kvaliteten af supporten, oprettelse af personlige rapporter, uden at nogen personoplysninger fra den juridiske medarbejder bliver brugt)

– Til undersøgelser: Efternavn, fornavn, e-mailadresse, aftalehistorik

– Til tilpassede rapporter: Anonymiserede data

Sende information og anbefalinger til kunder

Brug af dokumentlagerpladsen, advarsel om udgivelse af nyt dokument, oplysninger om tilgængeligheden af juridiske aktører osv.

– Efternavn, Fornavn, E-mailadresse, Telefonnummer

Ledelse af retssager

Tvister mellem juridiske aktører og klienter

– Efternavn, fornavn, aftalehistorik samt eventuelle relevante data

Styring af dagsorden og pleje af Kunder i tilfælde af helbredskrise

Implementering af en tilpasset organisation af virksomheden eller juridiske etablering i tilfælde af en helbredskrise

– Efternavn, Fornavn, Oplysninger vedrørende ansættelsen

– Spørgsmål om symptomerne eller patientens juridiske status inden aftale

 

UNDERLEVERANDØRER OG MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

BRUGERENS PERSONLIGE DATA OVERFØRES IKKE TIL KOMMERCIELLE ELLER ANNONCEAKTØRER UDEN SAMTYKKE

 

Intern brug: Brugerens personlige data kan behandles af medarbejdere i Justiscall SAS og dets datterselskaber inden for grænserne af deres respektive tilskrivninger og dette udelukkende for at opnå formålene med denne politik.

Justiscall bruger også, til nogle aktiviteter, der er relateret til dets drift, de tjenester, der leveres af flere specialiserede virksomheder (mailing, publikumsanalyse), hvis liste kan meddeles til de berørte personer på anmodning sendt til contact@Justiscall.com.

Indkvartering: For at overholde GDPR vedrørende personlige data, bruger Justiscall Amazon Web Services som juridisk datavært (HDS-certificeret).

ALLE JURIDISKE PERSONLIGE DATA ER HOST I DEN EUROPÆISKE UNION.

 

Grænseoverskridende overførsel: For at levere sine tjenester kan Justiscall bruge tjenesteudbydere, der er placeret uden for EU. Hvis overførslen finder sted til et tredjeland, hvor lovgivningen ikke er blevet anerkendt som værende et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for persondata, sikrer Justiscall, at de nødvendige foranstaltninger er på plads i overensstemmelse med databeskyttelsesloven og frihedsrettigheder og GDPR.

BRUGERRETTIGHEDER

  1. Brugernes rettigheder over deres personlige data

I overensstemmelse med de gældende europæiske regler har brugere af Justiscall følgende rettigheder:

  • Tilladelse til adgang (artikel 15 GDPR) og rectifikation (artikel 16 GDPR), opdatering, fuldstændighed af brugernes personlige data: Brugere har ret til at få adgang til de personoplysninger, der vedrører dem, som Justiscall opbevarer, og anmode om berigtigelse eller opdatering heraf.
  • Ret til sletning Personoplysninger om brugere (artikel 17 i GDPR), når (i) de ikke længere er nødvendige, (ii) brugeren har trukket sit samtykke tilbage, (iii) brugeren modsætter sig behandlingen, (iv) behandlingen er ulovlig eller til overholde en juridisk forpligtelse. (Find ud af mere)
  • Ret til at trække samtykke tilbage til enhver tid (artikel 13-2c GDPR), hvis denne behandling er baseret på samtykke.
  • Ret til begrænsning behandlingen af Brugernes Personoplysninger (artikel 18 GDPR): Denne ret betyder, at den behandling af Brugernes Personoplysninger, som Justiscall kan fortsætte, er begrænset, således at Personoplysningerne opbevares, men at Justiscall ikke kan bruge dem eller
  • Indsigelsesret til behandling af brugeres personoplysninger (artikel 21 GDPR): Brugere kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af deres personoplysninger, når behandlingen er baseret på legitime interesser fra
  • Ret til portabilitet Personoplysninger, som brugere har givet, når disse personoplysninger er genstand for automatiseret behandling baseret på deres samtykke eller på en kontrakt (artikel 20 GDPR). Brugere har ret til at flytte, kopiere eller overføre de personlige data vedrørende dem fra Justiscall-databasen til en
  • dø rigtigtfibestemme skæbnen for personlige data af brugere efter deres død og til at vælge, til hvem Justiscall skal kommunikere (eller ej) deres personlige data til en tredjepart, som de tidligere har udpeget (få mere at vide). Så snart Justiscall bliver opmærksom på en brugers død og i mangel af instruktioner fra ham, forpligter Justiscall sig til at ødelægge hans personlige data, medmindre deres opbevaring viser sig nødvendig af bevismæssige formål eller for at reagere på en juridisk forpligtelse (såsom at føre patientjournaler) )

For mere information om deres rettigheder, kan brugere konsultere CNI's hjemmesideL.

  1. Modaliteter til at udøve brugernes rettigheder over deres personlige data:
  • For alle anmodninger vedrørende personoplysninger, som Justiscall er for Ansvarlig.

Hvis brugeren ønsker at vide, hvordan Justiscall bruger sine personlige data, eller at udøve sine rettigheder, kan brugeren kontakte Justiscall via e-mail på contact@Justiscall.com.

I dette tilfælde skal brugeren angive de personoplysninger, som han ønsker, at Justiscall skal rette, opdatere eller slette, ved at identificere sig præcist med en kopi af et identitetsdokument (identitetskort eller pas) eller ethvert andet element, der kan bevise sin identitet.

  • For alle anmodninger vedrørende personoplysninger, som Justiscall er for Underentreprise :

Hvis Brugeren ønsker at udøve sine rettigheder, kan han kontakte den professionelle, den dataansvarlige.

Justiscall kan efter anmodning fra fagmanden bistå sidstnævnte med opfølgningen på de anmodninger, som dets kunder sender, men kan ikke reagere direkte på de nævnte kunders anmodninger.

Anmodninger om sletning af personoplysninger vil være underlagt de forpligtelser, der pålægges Justiscall ved lov, især med hensyn til opbevaring eller arkivering af dokumenter.

Ved dekret nr. 2021-1363 af 20. oktober 2021 pålægger statsministeren derfor elektroniske kommunikationsoperatører, "i betragtning af den alvorlige og aktuelle trussel mod den nationale sikkerhed", at beholde de trafik- og lokaliseringsdata, der er opført i de to andre dekreter af samme. dag i en periode på et år. Dekret nr. 2021-1362 opregner de data, der muliggør identifikation af enhver person, der har bidraget til skabelsen af indhold, der er sat online, i henhold til II i artikel 6 i lov af 21. juni 2004 om tillid til internettet. 'Digital økonomi. Til informationen om brugeren, svarende til den, der er fastsat i dekret nr. 2021-1361, tilføjer den data om forbindelser og indholdsoprettelse. Ø Dekr. nr. 2021-1361, 20. oktober 2021, EFT 21. oktober Ø Dekr. nr. 2021-1362, 20. oktober 2021, EFT 21. oktober Ø Dekr. nr. 2021-1363, 20. okt. 2021, EFT 21. okt. Ø Statsrådets dom Tilslutningsdata: validering af opbevaringspligten – Statsrådet 21. april 2021

 

Brugere kan indgive en klage til tilsynsmyndighederne, og især CNIL (https://www.cnil.fr/fr/plaintes).

"COOKIES" OG INTERNET-TAGS

Se venligst vores Cookieinformationspolitik.

SOCIALE NETVÆRK

Hver bruger har mulighed for at klikke på ikonerne dedikeret til de sociale netværk Twitter, Facebook, Linkedin og Instagram, der vises på webstedet eller i Justiscall-platformen.

Sociale netværk forbedrer webstedets brugervenlighed og hjælper med at fremme det gennem deling. Videodelingstjenesterne gør det muligt at berige webstedet med videoindhold og øge dets synlighed.

Når brugeren klikker på disse knapper, kan Justiscall have adgang til de personlige oplysninger, som brugeren har angivet som offentlige og tilgængelige fra sine Twitter-, Facebook-, Linkedin- og Google plus-profiler. Justiscall opretter eller bruger dog ikke nogen database, der er uafhængig af Twitter, Facebook, Linkedin og Google Plus fra de personlige oplysninger, som brugeren måtte offentliggøre der, og Justiscall vil ikke behandle nogen personlige data relateret til hans privatliv ved denne skævhed.

Hvis Brugeren ikke ønsker, at Justiscall skal have adgang til de personlige oplysninger, der offentliggøres på det offentlige rum af hans profiler eller sociale konti, skal Brugeren derefter bruge de midler, som Twitter, Facebook, Linkedin og Google Plus har stillet til rådighed for ham. begrænse adgangen til hans personlige data.

SIKKERHED

Hver juridisk aktør, der modtager personoplysninger i forbindelse med sin brug af tjenesterne, forpligter sig til at garantere sin sikkerhed og fortrolighed.

Justiscall implementerer alle tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre behandlingssikkerheden og fortroligheden af personoplysninger.

Som sådan tager Justiscall alle nødvendige forholdsregler med hensyn til karakteren af personoplysningerne og de risici, som behandlingen udgør, for at bevare sikkerheden af personoplysningerne og især for at forhindre, at de bliver forvrænget, beskadiget, eller at uautoriserede tredjeparter har adgang til det (fysisk beskyttelse af lokalerne, autentificeringsprocedurer med personlig og sikker adgang via fortrolige identifikatorer og adgangskoder, logning af forbindelser, kryptering af visse personlige data, ende-til-ende-kryptering...).

Justiscall udfører regelmæssigt differentierede penetrationstests for regelmæssigt at overvåge, evaluere og bedømme effektiviteten af de sikkerhedsforanstaltninger, der er på plads.

Privacy by Design: Justiscall sikrer, at databeskyttelse og sikkerhed tages i betragtning i planlægningen og udviklingen af dets tjenester.

PERSONOPLYSNINGER OG MINDERÅRE

Brug af tjenesterne er forbeholdt brugere, der er fysiske personer over femten

(15) år, der er i stand til at pådrage sig obligationer i overensstemmelse med gældende lovgivning.

POLITISKE VILKÅR OG BETINGELSER

Justiscall kan ændre, supplere eller opdatere denne politik for at tage hensyn til enhver juridisk, reguleringsmæssig, retlig og/eller teknisk udvikling.

I tilfælde af en væsentlig ændring af denne politik (vedrørende behandlingsformål, indsamlede personoplysninger, udøvelse af rettigheder, overførsel af brugeres personlige data), forpligter Justiscall sig til at informere brugerne på enhver skriftlig måde inden for en minimumsperiode på tredive (30) ) dage før deres ikrafttrædelsesdato.

I tilfælde af, at brugeren er uenig i vilkårene i den nye politik, kan denne slette sin Justiscall-konto.

Efter denne periode vil al adgang og brug af tjenesterne være underlagt den nye politik.

Alle brugere er informeret om, at den eneste version af Vilkår for brug (“CU”) og af den gældende politik er den, der er online, som han anerkender og accepterer uden begrænsninger.

Brugeren er forpligtet til at henvise til versionen af TOS og den gældende politik på datoen for deres adgang til tjenesterne, og hver gang de bruges.

KONTAKT OS – KONTAKTINFORMATION

Enhver bruger har mulighed for at adressere deres spørgsmål eller klager vedrørende Justiscalls overholdelse af denne politik eller sende Justiscall-anbefalinger eller kommentarer med det formål at forbedre kvaliteten af denne politik. Brugeren kan kontakte Justiscall skriftligt til følgende adresse: Justiscall contact@jurtislib .com

 

TILBAGE
da_DKDansk